Nyheder

Nyt SMS system i HUCC

Vi opgraderer vores SMS system

Vi har valgt at gå over på et professionelt SMS system for at lette vedligeholde mv. af vores SMS kæde, det vil ske i løbet af uge 42. Det betyder bl.a. at vi ikke manuelt skal vedligeholde SMS kæden når der sker ændringer, dette vil fremover altid være synkroniseret med vores medlemskartotek.

Der vil derfor ikke fremover være mulighed for at svarre tilbage på de SMS'er som sendes ud, men har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at sende en mail, bestyrelsens mail adresser kan du finde under Kontakt i menuen eller kilkke her. Afseneren på SMS'er fra det nye system vil være HUCC.DK.

I forbindelsen med overførslen af alle medlemmers telefonnumre til det nye system kan der opså fejl, så hvis du i den kommende tid ikke modtager information på SMS omkring f.eks. Julefrokost og Juleafslutning skal du hurtigst muligt kontakte webmaster (Lars) på 21261557 for at få det rettet (helst efter kl. 17).

Du vil når vi igangsætter det nye system modtage en SMS fra det gamle system med information herom, og efterfølgende vil der blive sendt en SMS ud fra det nye, modtager du ikke SMS'en fra det nye system, skal du hurtigst muligt give lyd fra dig så vi kan få det rettet.

Mvh

Bestyrelsen HUCC  


Tilbage